Despre

colaj-despre

Ai nevoie de print-uri de calitate superioara ca sa-ti transformi proiectul artistic in realitate? Cauti o companie profesionista care sa-ti creeze echipament sportiv personalizat? Vrei obiecte unicat pentru casa sau decoratiuni inedite pentru afacerea ta? Vrei o perdea speciala pentru camera copilului, perne decorative pentru living sau un print glam pentru o rochie care sa-ti evidentieze personalitatea?

Ai ajuns in locul potrivit! Westiment are tot ce-ti trebuie pentru ca viziunea ta sa devina un produs finit. Folosim materiale si cerneluri de inalta calitate si o tehnologie revolutionara ca sa transpunem ideile tale creative pe textile. Imprimam si personalizam material textil de orice dimensiune inca din 1993, iar cei 25 de ani de experienta, pasiunea si devotamentul echipei se traduc in printuri si produse de calitate superioara intr-o industrie mereu in schimbare.

Ne mandrim cu portofoliul nostru, de la materiale cu imprimeu unicat, transformate in imbracaminte haute-couture, pana la echipamente sportive complete pentru echipe cu renume sau cele mai interesante si originale produse personalizate pentru fani. De asemenea, printurile noastre stau la baza decoratiunilor interioare inedite in mii de locuinte si birouri, pentru ca la Westiment imprimarea este arta, alimentata de pasiune pentru frumos si devotament fata de clienti.